Deze films draaien vanaf nu in de Bios Heerenveen

0

HEERENVEEN – De koudere maanden zijn aangebroken. Dit betekent lekker warm genieten van een leuke film samen met familie of vrienden bij De Bios Heerenveen.

De warme chocolademelk met slagroom staat al voor u klaar! Ook komen er nieuwe films uit tijdens deze feestmaanden. Hieronder een aantal suggesties die De Bios voor u heeft geselecteerd:

Asterix: Het geheim van de toverdrank
Première: 12 december
Genre: Animatie

De bekende stripfiguren Asterix en Obelix nemen je mee in een nieuw avontuur! Wanneer de oude tovenaar Panoramix valt tijdens het plukken van maretakken, besluit hij om de toekomst van hun dorp veilig te stellen en zijn kennis over te dragen. Samen met Asterix, Obelix en de trouwe Idefix, reist hij door het Gallische rijk, op zoek naar een getalenteerde en betrouwbare Galliër aan wie hij ‘het geheim van de toverdrank’ kan toevertrouwen.  Panoramix’ rivaal Sulfurix is echter vastberaden om het geheim te ontrafelen en probeert samen met de Romeinen het plan van de Galliërs te dwarsbomen…

De Fabeltjeskrant
Première: 16 december
Genre: Animatie

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast arriveert er een bijzondere nieuwe gast in Fabeltjesland; Peter Panda uit China. Hij is de neef van Droes de Beer en op wereldreis.

Mortal engines 3D
Première: 6 december
Genre: Actie
Mortal Engines is het spectaculaire nieuwe avonturenepos van producent Peter Jackson, bekend als regisseur van The Lord of The Rings, The Hobbit en King Kong.

Spider-Man: Into the spider verse 3D
Première:  15 december
Genre: Animatie

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

All you need is love
Première: 6 december
Genre: Komedie, romantiek

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host… Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

Vanaf 5/12 Buurman en Buurman winterpret!:

Vanaf 6/12 First kiss:

Vanaf 12/12 Ralph breaks the internet NL 3D:

Vanaf 13/12 Aquaman 3D:

Vanaf 13/12 Bon Bini Holland:

Vanaf 13/12 Bumblebee 3D:

Vanaf 19/12 Marry Poppins returns:

Kerstvakantie (22/12/18 tot en met 06/01/19):

Tijdens de kerstvakantie is De Bios geopend vanaf 11:00. Vroege vogels die naar de 11:00 voorstelling gaan, betalen slechts €6,- euro voor de film.

 

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend