Tijdelijke ‘winterstop’ voor Kievitfontein Sloten

0

SLOTEN – De Kievitfontein in Sloten, onderdeel van 11Fountains, gaat vanaf 3 december 2018 tijdelijk uit.

Ook de andere fonteinen van 11Fountains hebben een tijdelijke ‘winterstop’. Door de (eventuele) vorst kunnen de leidingen namelijk bevriezen wat schadelijk is voor een fontein. In het voorjaar gaan de fonteinen weer aan.

Maar, niet getreurd: zeker ook in de winter is een bezichtiging aan de Kievitfontein de moeite waard! Heb jij de fontein nog niet gezien? Je vindt deze op het Van der Walplein in Sloten.

Maquettes 11Fountains

De maquettes van alle fonteinen van 11Fountains zijn te zien tijdens de expositie bij ‘Houtstad IJlst’, iedere zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Grotere groepen kunnen ook op andere tijdstippen de expositie bezichtigen. Kijk voor meer informatie op www.museumhoutstadijlst.nl.

Foto: ©Gemeente De Fryske Marren

Het is niet meer mogelijk te reageren

X
X

Deel dit met een vriend